• +34 932087108
Stel uw reservering samen
Hotel kiezen
Vlucht + Hotel
Aankomst
Vertrek
Aantal kamers
*Kinderen van 2 tot 11 jaar
Mijn reservering
Selecteer aankomstdatum Selecteer vertrekdatum
Corporate
Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voor de telefonische afhandeling van gelijk welke stappen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op 932 087 108.

Klik hier voor meer informatie over de aanbiedingen Vlucht + Hotel.
Kies uw reisbestemming
exe hotels
Over Exe
About UsOver Exe
Exe Hotels is in januari 2005 opgericht en bestaat momenteel uit meer dan 71 luxe hotels in historische stadscentra of bij financiële districten. De hotels richten zich met name op toeristen met een cultureel reisdoel en op zakenreizigers.

Bekijk de faciliteiten van een Exe hotel en ontdek een wereld van ruimtes die met veel gevoel voor detail ingericht zijn en waar modern design en traditie probleemloos in elkaar overgaan om u een warm welkom te kunnen heten. Gasten voelen zich hier thuis en beschikken over de allernieuwste technische snufjes en apparatuur.
Geschiedenis
In 1993 sloeg de Grupo Hotusa een nieuwe weg in door naast de bestaande keten partnerhotels een aantal hotels in eigen beheer te nemen. Zo werd het Ciudad de Vacaciones Monte do Gozo (Santiago de Compostela, La Coruña, Spanje) het eerste hotel dat onder eigen beheer kwam.

In de daaropvolgende jaren heeft de hoteldivisie zijn aanbod van hotels in Spanje en elders in Europa geleidelijk uitgebreid. Deze expansie kwam in 2005 echt goed van de grond met de introductie van de Exe Hotels keten, die in vijf jaar tijd zowel nationaal als internationaal snel gegroeid is.
Internationale groei
De naam Exe Hotels geeft de doelstelling van het merk goed weer: aanwezig te zijn in de belangrijkste steden van Europa zonder onze thuisbasis Spanje te verwaarlozen.

De keten is heden ten dage in vrijwel alle Europese landen vertegenwoordigd en bezit ook hotels in de Verenigde Staten, Mexico en Argentinië.