This website uses cookies. By continuing to browse, you accept the use of cookies.
 • +34 932087108
Stel uw reservering samen
Hotel kiezen
Vlucht + Hotel
Aankomst
Vertrek
Aantal kamers
*Kinderen van 2 tot 11 jaar
Mijn reservering
Selecteer aankomstdatum Selecteer vertrekdatum
Corporate
Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voor de telefonische afhandeling van gelijk welke stappen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op 902 93 24 24.

Klik hier voor meer informatie over de aanbiedingen Vlucht + Hotel.
Kies uw reisbestemming
Exe hotels
hotelshotel in Roma
Laagste prijs garantie
ROMA

EXE HOTEL DELLA TORRE ARGENTINA

Corso Vittorio Emanuele II, 102
Beoordeling van gasten
Een klassieke plaats voor mensen met klasse. Dat is het Hotel della Torre Argentina. Niets te luid. Niets experimenteel. Een hotel net als onze gasten zou willen: rustig, comfortabel, centraal gelegen, vriendelijke, zonder verrassingen en met een uitstekende service
ligt in het historische centrum, op het punt waar oude en moderne Rome samen te voegen, Hotel. della Torre Argentina is gevestigd in een aristocratisch Settecento paleis, ingericht in klassieke stijl en met een overvloed aan decoratie in fijn hout. Een van onze best bewaarde geheimen is het panoramische terras van waaruit men het knappe gezicht van de daken van Rome te bewonderen in de schemering: dit gebied het dak is geopend voor al onze gasten.
We zijn in een onovertroffen locatie. Binnen een straal van 5 minuten lopen kunnen we ontdekken, onder andere representatieve bezienswaardigheden in Rome, het Pantheon, Piazza Navona, de kerk van de Gesù, Campo dei Fiori, Piazza Venezia, Campo de Marte, de Zuil van Trajanus of de Keizerlijke Fora.
Het hotel heeft recente renovatie (2010) ondergaan om het voorzieningenniveau onze gasten verdienen bieden. We hebben twee kleine receptie lounges, een leeszaal en een romantische ontbijtzaal, ingericht in eclectische Italiaanse stijl. Het hotel heeft het ISO 9002 kwaliteitscertificaat voor haar uitstekende niveau van dienstverlening verkregen.
Overigens, wat is de Torre Argentina? Het is een plein dat zijn naam ontleent aan de quattrocento paleis, dat de residentie van de pauselijke ceremoniemeester was tot vijf pausen Johannes Burckardt, oorspronkelijk uit Straatsburg - de Latijnse naam van die Argentoratum - wie zou ondertekenen als Argentinus. Tegenwoordig is de Torre Argentina plein wordt geflankeerd door vier tempels uit de tijd van de Romeinse Republiek.
See more
Voorzieningen
  EXE HOTEL DELLA TORRE ARGENTINA
  Corso Vittorio Emanuele II, 102
  Zie hotel
  ROMA

  EXE INTERNATIONAL PALACE

  Via Nazionale, 46
  Beoordeling van gasten

  Hotel Exe International Palace straalt de eenwording van Italië uit. De karakteristieke vastberadenheid van Mazzini en Garibaldi, de klasse van Cavour en Victor Emmanuel. Het hotel bevindt zich in een neoklassiek paleis dat stamt uit de jaren na de eenwording van Italië en ligt aan de Via Nazionale, een straat die in 1870 is aangelegd voor de festiviteiten ter ere van de eenwording en als symbool van de nieuwe orde.
  De Via Nazionale loopt van het Fori Imperiali naar de Piazza della Repubblica en is zo de verbinding tussen het oude en het nieuwe Rome. De zijwegen zijn allemaal naar de belangrijke steden van het nieuwe land genoemd: Genua, Palermo, Napels, Milaan, Turijn, Modena…

  Het hotel is onlangs gerenoveerd om onze gasten alle comfort te geven die bij de moderne tijd hoort, maar de algemene ruimtes zijn nog voor een groot deel in de oorspronkelijke vorm gelaten zoals deze waren ten tijde van de zo hard bevochten eenwording. Dit heeft geresulteerd in een renaissance-architectuur met bijbehorende sfeer, geïnspireerd door de Palladio villa's en met de allerlaatste services en voorzieningen. Het plafond in de ontvangsthal van het paleis is met goud ingelegd.

  Hotel Exe International Palace ligt op een absolute toplocatie in de hoofdstad van Italië. Het ligt midden in een driehoek die gevormd wordt door de Trevi Fontein, het Piazza Venezia en het Piazza della Repubblica.
  Het ligt dicht bij de Via Veneto, het Piazza di Spagna, de baden van Diocletianus, Santa Maria degli Angeli, Santa Maria Maggiore, het Colosseum, het Quirinale, de zuil van Trajanus en het Fori Imperiali. Het Roma Termini station ligt op niet meer dan 1 km afstand. Ook andere bezienswaardigheden van de Eeuwige Stad liggen op korte afstand met de metro of zelfs op loopafstand, zoals het kasteel Sant’Angelo, het Piazza Navona, de Villa Borghese, het Campo dei Fiori en het Palazzo Farnese en de monumenten aan de overzijde van de rivier de Tiber: het Vaticaan en de Trastavere. Het hotel ligt midden tussen de cafés, trattoria's en originele Romeinse restaurantjes.

  Het hotel beschikt over een klein restaurant waar u het beste uit de Italiaanse en internationale keuken kunt proeven en over een aantal vergaderruimtes die voor kleine groepen of grotere

  See more
  Voorzieningen
   EXE INTERNATIONAL PALACE
   Via Nazionale, 46
   Zie hotel
   ROMA

   HOTEL EXE DOMUS AUREA

   Via Volturno 34
   Beoordeling van gasten

   Wilt u een verhaal over de Romeinen horen? Volgens Plinius de Oudere, Nero was verantwoordelijk voor de brand die Rome verwoest gedurende vier dagen in het jaar 64 Het was het plan van de keizer voor de reorganisatie van de stad lay-out geweest. In het epicentrum van de grote brand later beval hij de bouw van de Domus Aurea, het Gouden huis, dat was om de keizer nieuwe stoel te zijn. 'Eindelijk, zal ik in staat zijn om te beginnen te leven als een mens', riep Nero toen hij de Domus Aurea voor de eerste keer. En dit is precies ons doel: dat u geniet van uw verblijf in het Domus Aurea Hotel als een mens, met de behoeften en weinig luxe die het dagelijks leven wensen wanneer u op reis bent: een lichte, ruime kamer, een reeks van beschikbare diensten, een compleet, mediterrane ontbijt op het dakterras van het hotel met de eeuwige stad aan je voeten, gratis Wi-Fi-verbinding en een uitstekende locatie, zodat u geen enkel detail van klassieke of hedendaagse Rome missen.
   < br /> De Exe Domus Aurea Hotel , een van de meest klassieke hotels in Rome Termini, en biedt u een uitstekende ligging, amper 200 meter van het Stazione Termini en is omgeven door belangrijke iconen van de stad, zoals de Thermen van Diocletianus , Santa Maria degli Angeli, de universiteit La Sapienza, de Villa Borghese en de talrijke musea, de Castra Praetoria, de Trevi-fontein, de Barberini Paleis en zelfs de Piazza di Spagna. Een van de meest historische hotels in het centrum van Rome : een 20 minuten lopen brengt u naar de belangrijkste monumenten van Rome: de Colossus, het Colosseum, de Fori Imperiali, Piazza Navona, Campo dei Fiori, het Pantheon, de Trajanus kolom en, aan de andere kant van de Tiber, de wonderen van het Vaticaan en de Trastevere. Men kan de luchthaven Fiumicino of een ander deel van de stad per trein en metro vanaf het station Termini gemakkelijk te bereiken.

   gevestigd in een elegant gebouw in de 19e eeuw, neo-klassieke stijl, het hotel is gelegen in één van de belangrijkste zakelijke en winkelcentra, naast de Via Corso en de Via Nazionale.

   De Exe Domus Aurea Hotel is een klein hotel in het centrum van Rome waar u zich thuis zult voelen. Ons personeel zal aanwezig zijn om al uw wensen en verzoeken met plezier en, in het geval je het gevoel een beetje bezorgd, wees gerust dat we geen van Nero's excentriciteiten en we hebben niet eens de lier spelen: we zijn gewoon een hotel voor de mens.

   See more
   Voorzieningen
    HOTEL EXE DOMUS AUREA
    Via Volturno 34
    Zie hotel