This website uses cookies. By continuing to browse, you accept the use of cookies.
  • +34 932087108
Stel uw reservering samen
Hotel kiezen
Vlucht + Hotel
Aankomst
Vertrek
Aantal kamers
*Kinderen van 2 tot 11 jaar
Mijn reservering
Selecteer aankomstdatum Selecteer vertrekdatum
Corporate
Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voor de telefonische afhandeling van gelijk welke stappen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op 902 93 24 24.

Klik hier voor meer informatie over de aanbiedingen Vlucht + Hotel.
Kies uw reisbestemming
Exe Hotels
hotelshotel in Ecuador
Laagste prijs garantie

EXE GALERÍA MAN-GING

Avenida 9 de Octubre 1608 y García Moreno
Beoordeling van gasten
Het viersterrenhotel Exe Galería Man-Ging 4* werd gerenoveerd in 2011 en kreeg een functioneel en modern design. Het is strategisch gelegen in het financiële en commerciële hart van de stad Guayaquil, op slechts enkele kilometers van de luchthaven Jose Joaquín de Olmedo en de Malecón.

Het beschikt over meer dan 94 ruime, volledig ingerichte en geluiddichte kamers, twee vergaderzalen met geavanceerde, audiovisuele media, en verschillende voorzieningen en diensten die van uw verblijf in Guayaquil een onverbeterlijke ervaring zullen maken.

We baten tevens een restaurant uit, La Bienal, waar ‘s morgens een ontbijtbuffet wordt geserveerd en waar onze culinaire professionals overheerlijke specialiteiten, waaronder vis- en schaaldiergerechten, klaarmaken.

Tijdens uw verblijf in het viersterrenhotel Exe Galería Man-Ging 4* kunt u ook gebruikmaken van de fitnesszaal op de eerste verdieping van het hotel. Verder beschikt het hotel over een receptie die 24 uur per dag bemand is, een, te betalen, shuttledienst van en naar de luchthaven, een cafetaria waar u kunt genieten van een aperitiefje of cocktail, en een uitgebreide collectie kunstwerken.

In Exe Galería Man-Ging 4* maakt kunst integraal deel uit van je verblijf. Op de verschillende verdiepingen van het hotel kan je meer dan 850 werken, de meeste van lokale kunstenaars, bewonderen. Op de benedenverdieping vind je werken die de vier regio’s van Ecuador vertegenwoordigen: Kust, Bergen, Oosten en Galápagos; en schilderijen van Luis Peñaherrera en Hermel Quezada. Je kunt er ook van permanente thematentoonstellingen genieten waarin landschapsschilderijen en portretten van artiesten als Aníbal Villacis, Iván Paredes en Federico Gozenbach een belangrijke plaats innemen.
See more
Voorzieningen
    EXE GALERÍA MAN-GING
    Avenida 9 de Octubre 1608 y García Moreno
    Zie hotel