This website uses cookies. By continuing to browse, you accept the use of cookies.
  • +34 932087108
Stel uw reservering samen
Hotel kiezen
Vlucht + Hotel
Aankomst
Vertrek
Aantal kamers
*Kinderen van 2 tot 11 jaar
Mijn reservering
Selecteer aankomstdatum Selecteer vertrekdatum
Corporate
Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voor de telefonische afhandeling van gelijk welke stappen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op 902 93 24 24.

Klik hier voor meer informatie over de aanbiedingen Vlucht + Hotel.
Kies uw reisbestemming
Exe Hotels
hotelshotel in Duitsland
Laagste prijs garantie
Beoordeling van gasten

Avant-garde kamers, de beste service en het design is geïnspireerd door de schilder Paul Klee, met uitstekende verbindingen in één van de rustigste wijken van Berlijn. Dit zijn de kenmerken van één van de meest aanbevolen hotels door hotelklanten in Berlijn.

Het Hotel Klee is een stedelijk hoogstaand etablissement, dat haar gasten met een unieke kleurrijke omgeving omhult, artistiek en creatief, met vormen, lijnen en de typische chromatiek van Klee in het meubilair, de plafonds, de gordijnen...

Het Klee beschikt over 81 kamers, zalen, vergaderzalen met een capaciteit voor 40 personen en een compleet wellness-centrum met sauna, stoombad, cabines voor dubbele en enkele hydromassage’s en kamers met massagebedden. Daarnaast waarderen de klanten vooral het ontbijt en de bediening door ons personeel.

Het hotel is gelegen in de prachtige groene zone in het zuidwesten van Berlijn, met uitstekende verbindingen naar de belangrijkste trekpleisters van de stad en de luchthavens. Het ligt op slechts 2 minuten afstand lopen van het metrostation Friedrich-Wilhelm-Platz en op 5 minuten afstand van het treinstation Berlijn Bundesplatz.

See more
Voorzieningen
    EXE HOTEL KLEE BERLIN
    Bundesallee 75
    Zie hotel