• +34 932087108
Stel uw reservering samen
Hotel kiezen
Vlucht + Hotel
Aankomst
Vertrek
Aantal kamers
*Kinderen van 2 tot 11 jaar
Mijn reservering
Selecteer aankomstdatum Selecteer vertrekdatum
Corporate
Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voor de telefonische afhandeling van gelijk welke stappen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op 902 93 24 24.

Klik hier voor meer informatie over de aanbiedingen Vlucht + Hotel.
Kies uw reisbestemming
Hotel Exe Bacatá 95
Calle 95 Esquina Carrera 14 Bogotá 110221 Colombia
Contact & kaart
Routebeschrijving naar het hotel
De Exe BACATA 95 is te vinden op het kruispunt van de Calle 95 en Carrera 14, in de bekende El Chico gebied, Noord-Bogota. Het is een uitstekend gebied, vol met internationale restaurants en een gevestigde financiële, zakelijke en particuliere sfeer. Er zijn tal van ambassades en internationale organisatie kantoren in El Chico, zoals Bogotá het World Trade Centre en het prestigieuze centra zoals de Barraquer Ophtamology Centre.

Het hotel is ook zeer dicht bij Bogotá's Zona Rosa en andere gebieden, zoals Virrey's Park, perfect om te gaan fietsen, joggen of om een wandeling te hebben.

Dit gebied is ook ideaal om te gaan winkelen, met winkelcentra zoals Andino, Retiro en Atlantis, vol met winkels van prestigieuze merken.

De Exe BACATA 95 ligt op 11 km ten noorden van Plaza Bolívar en La Candelaria gebied, en 16 km ten oosten van El Dorado internationale luchthaven. Het hotel biedt een pendeldienst naar de luchthaven en het beursterrein.

Het hotel ligt dicht bij de snelweg Autopista Norte, zorgt voor een uitzonderlijke locatie aan te gaan en de stad verlaten.
Delen
Opmerking