• +34 932087108
Stel uw reservering samen
Hotel kiezen
Vlucht + Hotel
Aankomst
Vertrek
Aantal kamers
*Kinderen van 2 tot 11 jaar
Mijn reservering
Selecteer aankomstdatum Selecteer vertrekdatum
Corporate
Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voor de telefonische afhandeling van gelijk welke stappen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op 932 087 108.

Klik hier voor meer informatie over de aanbiedingen Vlucht + Hotel.
Kies uw reisbestemming
Exe Suites 33
LEGANITOS 33 Madrid 28013 Spanje
Contact & kaart
Routebeschrijving naar het hotel


We bevinden ons in het epicentrum van de hoofdstad. In Madrid kloppend hart. In het oog van de orkaan, in het centrum van de Madrid begrensd door Plaza de España, de Gran Vía, Callao en het Koninklijk Paleis . Het winkelcentrum en warenhuis zone op Callao en Preciados is slechts drie minuten van het hotel.

Bij het Hotel Exe Suites 33, wij zijn slechts een steenworp afstand van de talloze bioscopen en theaters aan de Gran Vía, ademhaling haar zenuwen, premières en glamour. Een aantal van de karakteristieke plaatsen in Madrid, dat minder dan tien minuten lopen van de deur van het Hotel Exe Suites 33 zijn, zijn de Koninklijk Paleis, de Senaat, de Sabatini tuinen, het Teatro Real, Callao, de kathedraal van Almudena, Campo de Moro, Plaza Mayor, Princesa Street, Plaza de España, de Academie voor Schone Kunsten en de grote warenhuizen zoals El Corte Inglés en FNAC.

Tot vijf metrolijnen kruisen in de buurt van het Hotel Exe Suites 33: via hen kunt u bereiken elk punt in Madrid. De RENFE-Regionale station op Príncipe Pío ligt op slechts vijf minuten lopen van het hotel.Toegang tot het hotel: Het hotel bevindt zich in de Calle Leganitos, in Madrid Central, de zone die door de stad Madrid werd uitgeroepen tot autoluwe zone.

Als je met je eigen auto reist, moet je je nummerplaat en de data waarop je tijdens je verblijf door deze zone zal rijden bij de receptie doorgeven om boetes te vermijden. Wij zullen het stadsbestuur op de hoogte brengen zodat je je geen zorgen hoeft te maken over eventuele boetes.

*Als je een elektrisch of hybride voertuig (etiketten 0 en ECO) hebt, moet je je nummerplaat niet doorgeven. Eco-voertuigen mogen slechts 2 uur op straat parkeren. Als je je auto langer wil parkeren, moet je op zoek gaan naar een private of openbare parking.

Het hotel kan niet aansprakelijk worden gesteld voor dergelijke sancties als de vereiste informatie niet correct en op tijd werd doorgegeven.

*De beperkte toegang tot de zone Madrid Central heeft niets te maken met de geldende vervuilingsprotocollen. In geval van hoge luchtvervuiling kan het hotel niet verantwoordelijk worden gesteld voor eventuele overtredingen. De bestuurder moet zich goed informeren over de vervuilingsprotocollen en de verkeersvergunningen. Je kan hier de door het gemeentehuis opgestelde regels nalezen omtrent de toegang tot Madrid met de auto.
Delen
Opmerking