• +34 932087108
Stel uw reservering samen
Hotel kiezen
Vlucht + Hotel
Aankomst
Vertrek
Aantal kamers
*Kinderen van 2 tot 11 jaar
Mijn reservering
Selecteer aankomstdatum Selecteer vertrekdatum
Corporate
Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voor de telefonische afhandeling van gelijk welke stappen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op 932 087 108.

Klik hier voor meer informatie over de aanbiedingen Vlucht + Hotel.
Kies uw reisbestemming
Exe Reina Isabel
Paseo de la estación, 17 Ávila 05001 Spanje
Laagste prijs garantie

Evenementen

Ons ervaren organisatieteam van het Exe Reina Isabel stelt u alle faciliteiten voor het organiseren van feesten en evenementen in Ávila ter beschikking.

De ruime zalen van het hotel lenen zich voor diverse indelingen en bieden een zitplaats aan maximaal 300 gasten.

De voortreffelijk ingerichte zalen zijn juweeltjes van ruimtes die ontworpen zijn om uw verblijf zo comfortabel mogelijk te maken.
Zalen en evenementen voor groepen
Het hotel heeft twee vergaderzalen, die voorzien zijn van uitstekende faciliteiten die garant staan voor succesvolle zakelijke bijeenkomsten.

De ruime zalen van het hotel lenen zich voor diverse indelingen en zijn geschikt voor evenementen met maximaal 300 gasten. De voortreffelijke inrichting is ideaal voor het houden van evenementen in een exclusieve ambiance.

Bruiloften
Het hotel opent zijn deuren voor aanstaande echtparen om de mooiste dag van hun leven in een perfecte ruimte te komen vieren. De voortreffelijk ingerichte zalen vormen een exclusieve ambiance om jullie verbintenis te vieren.

Wij doen er alles aan om jullie bruiloft tot een unieke belevenis te maken. Om het feest helemaal naar jullie eigen wens te maken, hebben wij een gevarieerd gastronomisch aanbod, dat jullie naar jullie smaak kunnen aanpassen. De ruime keuze aan gerechten, die geïnspireerd zijn op de traditionele Spaanse keuken, zijn alle bereid met uitstekende basisproducten.

Het team van specialisten, onderdeel van het evenemententeam van het Exe Reina Isabel, beschikt over ruim 20 jaar ervaring. Onze wedding planners zullen aan jullie verzoeken voldoen om een volledig op maat gemaakte bruiloft te bieden.

Andere feestelijke bijeenkomsten
Vier uw mooiste evenementen in het Exe Reina Isabel. Er staat u alles ter beschikking wat u nodig hebt om het naar uw eigen ideeën te vormen.

Het team van evenementen organisatoren van het hotel staat voor u klaar om tot in het kleinste detail aan uw wensen van zakelijke bijeenkomsten tot jubilea te voldoen.

Fotogalerij