This website uses cookies. By continuing to browse, you accept the use of cookies.
  • +34 932087108
Stel uw reservering samen
Hotel kiezen
Vlucht + Hotel
Aankomst
Vertrek
Aantal kamers
*Kinderen van 2 tot 11 jaar
Mijn reservering
Selecteer aankomstdatum Selecteer vertrekdatum
Corporate
Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voor de telefonische afhandeling van gelijk welke stappen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op 902 93 24 24.

Klik hier voor meer informatie over de aanbiedingen Vlucht + Hotel.
Kies uw reisbestemming
Exe Moncloa
Calle Arcipreste Hita n. 10 Madrid 28015 Spanje
Exe Moncloa
Laagste prijs garantie
Laagste Prijsgarantie
Gratis ontbijt
1 Kamer Kamer Kamers
  • Kkamer 1
    2 volwassene volwassenen volwassenen
    0 kind kinderen kinderen

Interactieve kamer

Zou je ook in slaap willen vallen op het ritme van brekende golven op een onbewoond eiland? Of tel je liever schaapjes? De interactieve kamer Shine zorgt hiervoor en heeft nog veel meer in haar mars.

Download onze applicatie op je mobieltje en ontdek een nieuwe manier van televisie kijken op een groot scherm, verken de stad door grote digitale 3D-kaarten op de muur te projecteren, gebruik verschillende inhouden die je helpen ontspannen na een drukke dag of geniet van onze programma’s met oefeningen voor op de kamer.

Wat heeft Shine je te bieden?

Shine is een applicatie die je verschillende ervaringen aanbiedt om ervoor te zorgen dat je ten volle van je verblijf in je kamer geniet: je kan toeristische routes uitstippelen op de kaarten, je lichaam en geest trainen, helemaal tot rust komen met de sfeerinhouden, je favoriete serie bekijken of naar je lievelingsmuziek luisteren via Netflix, Spotify, YouTube of eender welke andere applicatie die compatibel is met Chromecast. Hieronder vind je meer informatie over de functies van Shine.

Topentertainment tijdens je verblijf

Personaliseer je kamer
Projecteer verschillende sferen voor ontspanning en rust, en maak van je kamer een unieke ruimte. Maak een keuze uit de uitgebreide galerij met landschappen en dynamische beelden, en ga op zoek naar een sfeer die bij jouw humeur of activiteit past.

Ontdek de stad
Ontdek de stad vanuit een ander perspectief met behulp van een 3D-kaart, en ga op een groot scherm op zoek naar de toeristische bezienswaardigheden die aan jouw zoekopdracht voldoen. Bezoek de belangrijkste, lokale bezienswaardigheden en bereid je routes door de stad voor. Je kan ook één van de routes kiezen die wij speciaal voor jou hebben uitgestippeld.

Kleurentherapie
Met onze applicatie kan je je kamer in een kleur naar keuze laten baden en zo een sfeer creëren die perfect aansluit bij je gemoedstoestand. Je kan ook achtergrondmuziek opzetten. Heb je zin in wat vitaliteit? Het thema “zonsondergang” projecteert een oranje gloed op de muren die vermoeidheid tegengaat.

Welzijn
Je lichaam en geest altijd in vorm. Bekijk begeleide fitness-sessies. Een team van privécoaches helpt je om de dag met vitaliteit en energie te starten en ‘s nachts beter uit te rusten.

Mijn foto’s
Al je foto’s zijn herinneringen aan fantastische momenten. Met Shine kan je je afbeeldingen en foto’s zoals nooit tevoren bekijken.

Deel je scherm
Kan je niet meer wachten op het volgende hoofdstuk van je favoriete serie? Met Chromecast kan je de inhouden van je mobieltje en/of favoriete applicaties als Netflix, Spotify en Youtube openen.

Tv
Uiteraard heb je ook toegang tot alle in het hotel beschikbare tv-kanalen. Geniet van alle aangeboden inhouden op een groot, verstelbaar scherm van uitzonderlijke kwaliteit.

Welterusten
Wil je naar de golven luisteren terwijl je in slaap valt? Of tel je liever schaapjes? Kies één van de thema’s die we speciaal voor jou hebben geselecteerd en stel een tijdsduur in. De applicatie schakelt automatisch uit waardoor je nachtrust wordt geoptimaliseerd.

Alles binnen handbereik

Je kunt al deze ervaringen met je mobiel bedienen en de inhouden op de muur van je kamer projecteren. Transformeer en decoreer de ruimte en pas ze naar eigen smaak aan. Verander de kleur van je muur en zorg voor een gepersonaliseerde sfeer. Van een knisperend houtvuur in het Amazoneregenwoud of de oneindigheid van het noordpoolgebied tot een bezoek aan de stad vanuit vogelperspectief. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Fotogalerij
Heb je hulp nodig?Van maandag tot vrijdag van 09.00 u. tot 19.00 u.