This website uses cookies. By continuing to browse, you accept the use of cookies.
Officiële website
Mijn reservering
+34 932087108 +34 932087108
Stel uw reservering samen
Hotel kiezen
Vlucht + Hotel
Aankomst
Vertrek
Aantal kamers
*Kinderen van 2 tot 11 jaar
Mijn reservering
Selecteer aankomstdatum Selecteer vertrekdatum
Corporate
Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voor de telefonische afhandeling van gelijk welke stappen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op 902 93 24 24.

Klik hier voor meer informatie over de aanbiedingen Vlucht + Hotel.
Kies uw reisbestemming
Exe Hotel Klee Berlin
Bundesallee 75 Berlijn 12161 Duitsland
Exe Hotel Klee Berlin
Vanaf 204,54€
Beste prijsgarantie
1
2
0 Kinderen*
Reserveren
200,28 €
(Hab/noche)
mijn reservering
Beoordelingen
Met trots tonen wij u de meningen van onze gasten
  • Schoonheid
  • Persoonlijke attentie
  • Comfort van de kamers
  • Ligging
  • Hotelfaciliteiten
  • Ontbijt
Beoordelingen van Onze gasten
8.5
Uitstekend
806 Onze gasten beoordelen ons als volgt
99
Aanbevelingen
407 Onze gasten zijn onze garantie
  • Schoonheid 8 /10
  • Persoonlijke attentie 8 /10
  • Comfort van de kamers 8 /10
  • Ligging 8 /10
  • Hotelfaciliteiten 8 /10
  • Ontbijt 8 /10
  • 26/03/2019 - J.A.J., Nederland
    HR.
    Achterstallig onderhoud in de kamer (nr. 317):veel zwarte vlekken op de muur.opstaande verhoging aan het hoofdeinde van het bed: afgebladderde of afgescheurde plekken.wastafel, grote barsten. het ziet er naar uit dat dit al enige tijd geleden veroorzaakt is.
  • 8
    aanbevolen
  • 04/03/2019 - Jan, België
    EXE HOTEL KLEE BERLIN
    Verzorgde, rustige kamer met uitnodigend ontbijtbuffet. goede ligging dankzij de nabijheid van het metrostation friedrich-wilhelm-platz.
  • --
    aanbevolen
  • Schoonheid 9 /10
  • Persoonlijke attentie 9 /10
  • Comfort van de kamers 10 /10
  • Ligging 10 /10
  • Hotelfaciliteiten 10 /10
  • Ontbijt 10 /10
  • 29/01/2019 - Robert, België
    EEN AANGENAAM VERBLIJF IN HET MOOIE FRIEDENAU.
    Mooie en verzorgde kamer. goede bedden en een nette badkamer. op vraag elke dag nieuwe badhanddoeken. uitgebreid ontbijtbuffet met vers fruit. zeker een aanrader.
  • 9.7
    aanbevolen
  • Schoonheid 10 /10
  • Persoonlijke attentie 8 /10
  • Comfort van de kamers 10 /10
  • Ligging 10 /10
  • Hotelfaciliteiten 10 /10
  • Ontbijt 9 /10
  • 05/11/2018 - Peter, Nederland
    DR.
    The hotel lived up to my expectations.
  • 9.5
    aanbevolen
  • Schoonheid 10 /10
  • Persoonlijke attentie 8 /10
  • Comfort van de kamers 8 /10
  • Ligging 9 /10
  • Hotelfaciliteiten 9 /10
  • Ontbijt 10 /10
  • 24/07/2018 - Mary, Bélgica
    MARY, BELGIë
    Het hotel ligt vlakbij een s-bahn- en een u-bahnstation, van waaruit je gemakkelijk heel berlijn kan doorkruisen, maar helaas wel aan de drukke bundesallee. met gesloten vensters (en airco) merk je daar echter weinig van en blijft nachtrust gegarandeerd. de kamers en vooral de bedden zijn comfortabel. positieve ervaring; wij keren terug.
  • 9
    aanbevolen
  • Schoonheid 9 /10
  • Persoonlijke attentie 9 /10
  • Comfort van de kamers 9 /10
  • Ligging 8 /10
  • Hotelfaciliteiten 9 /10
  • Ontbijt 10 /10
  • 26/06/2018 - Willy, België
    HOTEL
    Geen opmerkingenuitgebreid ontbijtbuffet
  • 9
    aanbevolen
  • Schoonheid 9 /10
  • Persoonlijke attentie 9 /10
  • Comfort van de kamers 9 /10
  • Ligging 8 /10
  • Hotelfaciliteiten 8 /10
  • Ontbijt 10 /10
  • 29/04/2018 - Fred Westerveld, Países Bajos
    WE ENJOYED AND STAF WAS VERY HELPFUNCTIE
    We were very happy tonstay
  • 8.8
    aanbevolen
  • Schoonheid 9 /10
  • Persoonlijke attentie 9 /10
  • Comfort van de kamers 9 /10
  • Ligging 9 /10
  • Hotelfaciliteiten 9 /10
  • Ontbijt 9 /10
  • 20/01/2018 - Willem, Países Bajos
    A RICH MOMENT
    We have had an excellent stay in your nice, friendly and clean hotel.
  • 9
    aanbevolen
  • Schoonheid 9 /10
  • Persoonlijke attentie 9 /10
  • Comfort van de kamers 9 /10
  • Ligging 8 /10
  • Hotelfaciliteiten 9 /10
  • Ontbijt 9 /10
  • 21/09/2016 - Annick, Belgium
    HEEL GOEDE PRIJS/KWALITEITVERHOUDING. VRIENDELIJK PERSONEEL. LEKKER ONTBIJT. DE KAMER WAS NIET GROOT MAAR ALLES AANWEZIG WAT MEN NODIG HEEFT EN NETJES ONDERHOUDEN! GEEN OPMERKINGEN! PRIMA
    Heel goede prijs/kwaliteitverhouding. vriendelijk personeel. lekker ontbijt. de kamer was niet groot maar alles aanwezig wat men nodig heeft en netjes onderhouden! geen opmerkingen! prima
  • 8.8
    aanbevolen
  • Schoonheid 9 /10
  • Persoonlijke attentie 8 /10
  • Comfort van de kamers 10 /10
  • Ligging 10 /10
  • Hotelfaciliteiten 10 /10
  • 14/02/2016 - Gerard, Netherlands
    PERFECT PLACE, NICE PEOPLE, COMFORTABLE ROOMS, WHAT MORE COULD YOU WISH?!
    Gerard & els, groningen
  • 9.4
    aanbevolen
  • Schoonheid 8 /10
  • Persoonlijke attentie 8 /10
  • Comfort van de kamers 8 /10
  • Ligging 8 /10
  • Hotelfaciliteiten 8 /10
  • 03/01/2016 - JH, Netherlands
    HOTEL KLEE IS EEN PRIMA HOTEL OP EEN GOEDE LOCATIE MET EEN ZEER GOED ONTBIJT.ENIGE PUNT VAN KRITIEK IS DAT DE BEHEERSING VAN DE DUITSE TAAL BIJ EEN AANTAL (SPAANSE?)MEDEWERKERS NOG NIET GEHEEL OPTIMAAL IS.
    Comentaar:
  • 8
    aanbevolen
  • Schoonheid 9 /10
  • Persoonlijke attentie 10 /10
  • Comfort van de kamers 8 /10
  • Ligging 10 /10
  • Hotelfaciliteiten 10 /10
  • 11/08/2015 - JH, Netherlands
    WIR HABEN GESTERN AUCH FUR DONNERSTAG UND FREITAG RESERVIERT. WIR MOCHTEN GERN DIESE 10% BEKOMMEN.
    Es hat uns sehr gut gefallen. wir sind schon 6 mal in hotel klee gewesen.
  • 9.4
    aanbevolen
Heb je hulp nodig?Van maandag tot vrijdag van 09.00 u. tot 19.00 u.