• +34 932087108
Stel uw reservering samen
Hotel kiezen
Vlucht + Hotel
Aankomst
Vertrek
Aantal kamers
*Kinderen van 2 tot 11 jaar
Mijn reservering
Selecteer aankomstdatum Selecteer vertrekdatum
Corporate
Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voor de telefonische afhandeling van gelijk welke stappen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op 932 087 108.

Klik hier voor meer informatie over de aanbiedingen Vlucht + Hotel.
Kies uw reisbestemming
Exe Hotel El Coloso
Leganitos, 13 Madrid 28013 Spanje
Contact & kaart
Routebeschrijving naar het hotel
In Hotel Exe El Coloso hebben we in een paar minuten afstand enkele van de grootste bioscopen en theaters aan de Gran Vía, ademhaling ITS zenuwen, premières en glamour. Enkele van de fantastische plaatsen van Madrid Wij zijn gelegen op 10 minuten lopen van het hotel: het Koninklijk Paleis, de Senaat, de Sabatini Tuinen, Koninklijk Theater, Callao, de Catedral de la Almudena De Campo del Moro, Plaza Mayor, Calle Princesa, Spanje Square, de Academie voor Schone Kunsten of warenhuizen: zoals El Corte Inglés of FNAC

Tot vijf metrolijnen kruisen elkaar bij het Hotel Exe El Coloso: via hen, overal in Madrid is binnen handbereik. De "Renfe" Principe Pio ligt op 15 tot 20 minuten lopen van het hotel.
Om het hotel te bereiken met het openbaar vervoer
Vanaf het treinstation Atocha: Met behulp van metrolijn 1 van Atocha Renfe naar Hof, moet u overstappen op lijn 10 in de Plaza van Spanje (Reistijd: ongeveer 15-20 minuten) Van de luchthaven Barajas: Met de metro, neem lijn 8 vanaf de terminal van de luchthaven naar Nuevos Ministerios, daar moet je overstappen op lijn 10 naar Plaza van Spanje (Geschatte tijd: 45-60 minuten) .. Voel je vrij om te bezoeken dit fantastische 4 * hotel in het centrum van Madrid!
Delen
Opmerking