• +34 932087108
Stel uw reservering samen
Hotel kiezen
Vlucht + Hotel
Aankomst
Vertrek
Aantal kamers
*Kinderen van 2 tot 11 jaar
Mijn reservering
Selecteer aankomstdatum Selecteer vertrekdatum
Corporate
Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voor de telefonische afhandeling van gelijk welke stappen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op 902 93 24 24.

Klik hier voor meer informatie over de aanbiedingen Vlucht + Hotel.
Kies uw reisbestemming
Exe Hotel Cataratas
Ruta 12 km 4 Puerto Iguazú 3370 Argentinië
Exe Hotel Cataratas
Laagste prijs garantie
Onze spa
In Exe Hotel Cataratas stellen we je een unieke ervaring voor tijdens een welzijnssessie in onze Spa Cataratas, in het hart van het woud van Misiones. In deze rustige en kalme omgeving leer je opnieuw naar je lichaam luisteren om het evenwicht tussen lichaam en geest terug te vinden.

De voorziene installaties staan garant voor een totaalervaring. In het verwarmde zwembad kan je je lichaam trainen en voorbereiden op één van onze speciale behandelingen. In onzeWhirlpool bad kan je je geest ontspannen en in de droge en vochtige sauna’s alle toxines uit je lichaam elimineren.

Om je welzijnsvakantie in schoonheid af te ronden raden we je een massage of behandeling van onze kaart aan. Je kan deze hier raadplegen.
Massages
Het uitgebreide aanbod aan massages van Exe Hotel Cataratas bevat zeker een optie die perfect aansluit op jouw wensen en behoeften. Geniet met volle teugen van een gepersonaliseerde behandeling en vertrouw op onze professionele specialisten.
Reflexologie
$600
Deze techniek stimuleert bepaalde strategische punten van de voeten om de pijn in inwendige organen te verlichten. Met reflexologie kan je ook toekomstige kwaaltjes detecteren en voorkomen.
Ontspannende massage
$750
Onze ontspannende massage neemt je rug, nek en halswervels onder handen om pijn en spanning ten gevolge van een slechte houding op het werk te verlichten.
Massage van benen en voeten
$850
Deze manuele massage is ideaal na een lange wandeling of een zware sportsessie. Ze bewerkt de benen en voeten om het spierherstel te versnellen en letsels te voorkomen.
Lymfedrainage
$900
Deze zachte massage van de armen en de buik opent de lymfeklieren om het opgehoopt vocht en de opgehoopte toxines te elimineren. Ze staat garant voor een licht gevoel en minder vermoeidheid.
Anticellulitis
$900
Deze massage is op het lijf geschreven van personen die aan cellulitis leiden. Met behulp van manuele technieken worden de vetophopingen bewerkt en verminderd.
Triggerpointmassage
$800
Deze massage combineert verschillende manuele technieken en essentiële oliën om spanningen te verlichten, de gewrichten te ontspannen en spiercontracties tegen te gaan.
Volledige massage
$1.200
Deze massage combineert alle voorgaande technieken met de beginselen van reflexologie en een ontspannende gezichtsmassage, voor een algeheel gevoel van welzijn.
Speciale massages
Trakteer jezelf op een beetje extra tijd om jezelf te verwennen, je lichaam te verzorgen en je gezondheid te verbeteren. Onze speciale massages zijn gebaseerd op eeuwenoude technieken en maken gebruik van de beste producten om je een moment van algehele ontspanning te schenken.
Massage met olie van aromatische kruiden
$800
De aromatische kruiden ruiken niet alleen fantastisch maar hebben ook talrijke voordelen voor de huid en het organisme in het algemeen.
Massage met bamboestokken
$800
Deze oosterse techniek met bamboestokken heeft een verdovende werking op de zenuwuiteinden en ontspant het spierstelsel.
Massage met warme stenen
$800
Deze traditionele massage versnelt de bloedsomloop en bevordert het celmetabolisme. De warme stenen worden strategisch over de rug verdeeld zodat ze op de vitale energiecentra kunnen inwerken.
Massage met kruidenstempels
$800
De kruidenstempels zijn kleine, stoffen zakjes met aromatische kruiden en essences, en worden gebruikt voor manuele massages om de hydratatie te verbeteren en de huid te ontgiften. Deze massage heeft bovendien een zeer ontspannende werking.
Gezichtsbehandelingen
De gezichtsbehandelingen voorzien het gezicht van een volledige verzorging op maat van de specifieke behoeften van de klant: van een diepgaande reiniging tot de toepassing van verschillende technieken en producten.
Gezichtsreiniging
$500
Deze basisbehandeling omvat een gezichtsreiniging met reinigingsmelk, een peeling om onzuiverheden te verwijderen en de toepassing van een hydraterende lotion.
Volledige gezichtsreiniging
$900
We brengen eerst een moddermasker aan en verwijderen vervolgens alle onzuiverheden om het gezicht diepgaand te reinigen.
Anti ageing-masker met koffie en honing
$750
De combinatie van koffie en honing verjongt het gezicht, verbetert de teint en zorgt voor een strakkere huid.
Masker met essences: chocolade
$750
Het masker herstelt en voedt de huid. Het is ideaal voor de jonge huid.
Masker met essences: modder
$750
De modder werkt als een natuurlijke peeling met een scrubeffect voor een schone, gehydrateerde en strakke huid. Geschikt voor alle huidtypes.
Masker met essences: matéplant
$750
Dit masker met essences van de matéplant ontgift, geeft energie en hydrateert de huid.
Masker met goud
$900
Deze luxueuze anti ageing-behandeling bevat collageen en elastine voor een lichte, strakke en fitte huid. Vermindert rimpels en ouderdomstekenen in het gezicht, de nek en de hals.
Gezichtspeeling met essences
$900
Deze behandeling verwijdert de dode cellen en de onzuiverheden, en heeft een ontstoppende en antioxiderende werking dankzij de weldadige eigenschappen van het haver en de melk.
Lichaamsbehandelingen
Spa Cataratas wil op alle behoeften van het lichaam kunnen inspelen en biedt daarom verschillende peelings en behandelingen aan op basis van natuurlijke huidverzorgingsproducten.
After sun
$500
Deze behandeling op basis van aloë vera en komkommer zorgt voor een verfrissend en kalmerend gevoel na het zonnebaden. Ze ontstopt de huid.
Lichaamspeeling met essences: chocolade en honing
$800
Een streling van de zintuigen met een mix van aroma’s en texturen voor een uniek gevoel van ontspanning en een diepgaande voeding van de huid.
Lichaamspeeling met essences: groene modder
$800
De ultrazuivere groene klei wordt op het hele lichaam aangebracht om je lichaam ten volle van haar mineralen te laten profiteren. Ze voedt en herstelt de huid voor een strakkere en jongere teint.
Volledige peeling
$1.400
We peelen en hydrateren je lichaam en gezicht met een aroma naar keuze: matéplant, modder, chocolade, haver en melk of koffie en honing.
Openingstijden en reserveringen
Bel naar het nummer +543757421100 of stuur een e-mail naar reservas@exehotelcataratas.com om een massage of behandeling te reserveren. We zijn bereikbaar van 16.00 u. tot 20.00 u. voor informatie en reservaties.

* Pour tous les traitements et massages, il est nécessaire de réserver à l'avance.
*Ja kan tot 2 uur vóór de service annuleren.
*Minderjarige zijn slechts tot 18.00 u. toegelaten.