This website uses cookies. By continuing to browse, you accept the use of cookies.
  • +34 932087108
Stel uw reservering samen
Hotel kiezen
Vlucht + Hotel
Aankomst
Vertrek
Aantal kamers
*Kinderen van 2 tot 11 jaar
Mijn reservering
Selecteer aankomstdatum Selecteer vertrekdatum
Corporate
Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voor de telefonische afhandeling van gelijk welke stappen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op 902 93 24 24.

Klik hier voor meer informatie over de aanbiedingen Vlucht + Hotel.
Kies uw reisbestemming
Exe Adahan Galata
Asmalı Mescit Mah. General Yazgan Sokağı No:14 Istanboel 34430 Turkije
Contact & kaart
Routebeschrijving naar het hotel
Exe Adahan Galata ligt in de calle General Yazgan, tussen de wijken Galata, ook wel Karaköy genoemd, en Beyoglu. Dit moderne en kosmopoliete stadsgedeelte is goed verbonden met de belangrijkste bezienswaardigheden van Istanbul, en herbergt tal van bars, restaurants en typische cafeetjes.

Exe Adahan Galata bevindt zich op slechts vijf minuten lopen van de emblematische Galatatoren, en op minder dan 1 kilometer van de Galatabrug die deze wijk met het oude gedeelte van Istanbul verbindt.

De dichtstbijzijnde luchthavens zijn de Istanbul Airport en de Luchthaven Istanboel Sabiha Gökçen. Ze liggen allebei op minder dan een uur rijden.

Vanuit Istanbul Airport neem je de autoweg D020 in de richting van het centrum van Istanbul. Na 22 kilometer neem je het linkerbaanvak om Hasdal Kemerburgaz in te slaan, en neem je de afrit FSM Köprüsü/Kadıköy/Ankara. Na 650 meter neem je de afrit Taksim en rij je rechtdoor. Sla linksaf naar Piyalepaşa Bağlantı Yolu en houd rechts aan volgens de aanwijzingen naar Taksim. Rij verder langs de Piyalepaşa Blv. Deze komt rechtstreeks uit op Kurtuluş Deresi. Sla rechtsaf naar de straat Ömer Hayyam. Sla nogmaals rechtsaf naar Çatıkkaş Sk.om Refik Saydam te nemen. Sla linksaf naar Karayel Sk. en sla vervolgens rechtsaf om Meşrutiyet Cd te nemen. Later sla je linksaf naar Ilk Belediye. Aan het einde van deze straat moet je opnieuw links afslaan naar de straat van het hotel.

Vanuit de Luchthaven Istanboel Sabiha Gökçen neem je de Sabiha Gökçen Havaalanı in de richting van het centrum. Vervolgens sla je rechtsaf om langs Havaalanı Kavşağı verder te gaan tot aan de autoweg E80. Na ongeveer 20 kilometer houd je rechts aan om verder te rijden langs de O-4. Volg de O-1 die de Bosporus oversteekt en je naar het centrum van de stad voert. Neem vervolgens de Piyalepaşa en rij door tot aan het einde van de straat. Neem nu de Kurtuluş Deresi. Sla rechtsaf naar Ömer Hayyam. Sla nogmaals rechtsaf naar Çatıkkaş Sk. om vervolgens Refik Saydam te nemen. Rij verder door de straat Meşrutiyet Cd tot aan het kruispunt met de straat Ilk Belediye. Sla deze straat in en sla vervolgens linksaf naar General Yazgan. Het hotel bevindt zich aan je rechterkant.
Delen
Opmerking